Jeg er KLAR!!

021Antar dette er grunnen til at solen har glimret med sitt fravær i det aller siste..? Det er vel akkurat som når jeg skjønner at det er utrygt for regn og tar med paraply.. Det begynner ALDRI å regne… Og siden jeg har DET arsenalet med solkrem klart nå, til store og små, fra faktor 10 til faktor 50, i spray og i krem utgaver, noe for absolutt en hver smak, så finner altså solen det for godt å utebli… Mange takk.. Jeg klager ikke, jeg bare veeeenter….

Det slutter jo å regne en gang…?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>