Self-tan fra Lancôme

Det har på en måte vært et ikke-ord i mitt vokabular i en årrekke, fordi det

1: Stinker

2:Er oransje (spesielt festlig på hendene og rundt neglene dagen etter hvis du har slurvet litt med håndvasken..)

3:Smitter av på alt

Men nå har jeg funnet løsningen for mine lyseblå ben.. 4

Spray-tan for hjemmebruk fra Lancôme..

Som ikke blir orange, den er lett å få på jevnt, den lukter ikke sånn som forgjengerene sine, man trenger ikke å bruke hendene i det hele tatt, og den smitter ikke av etter den første dagen (-eller den obligatoriske dusjen dagen etter/evt på kvelden..)

Jeg pleier å ta den på om morgenen, og dusje før jeg legger meg om kvelden, sånn at overskuddsfargen renner av i dusjen i steden for å feste seg i sengetøyet mitt..

Da er ritualet som følger: En skikkelig runde med olje/salt-skrubb i dusjen, gjerne på hampskrubben for ekstra god peelingeffekt, tørke godt og se etter at det ikke er noen steder som ser tørre ut, ta på en lett bodylotion og la den trekke godt inn. Ta på en skikkelig fet krem på tørre steder som feks hælene, rundt neglene o.l. Tørre partier trekker nemlig til seg så mye selvbruning de kan, og resultatet blir stygge mørke skjolder.. For sikkerhetsskyld smører jeg også hendene med den fete kremen.. Så er det bare å spraye i vei. Trikset er å ta på et tynt lag, for hvis du blir litt ivrig og får på for mye, så begynner den å renne, og da må du til med hendene for å jevne ut. Ikke noe krise, men litt ekstra gris..

Nå bruker jeg bare denne sprayen på bena, da det er det som er det kritiske punktet sånn helt i starten på sesongen, men den kan faktisk brukes over hele kroppen. Jeg pleier bare å avslutte med et pent «bikiniskille», som er lettere enn man skulle tro, siden det er en spray.. -Og er veldig fornøyd med mine «solbrune» ben HELT uten sol…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>